Izvor:
20.06.2016 u 16:46
0

VUČIĆ ČESTITAO DAN POLICIJE: „Divim se njihovoj hrabrosti i odlučnosti!“

Premijer Srbije Aleksandar Vučić povodom Dana policije uputio je čestitku ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću i svim pripadnicima MUP, pozvavši ih da se još efikasnije bore protiv kriminala i korupcije.

Svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova čestitam Dan policije, sa porukom da nastave da se još efikasnije bore protiv kriminala i korupcije, čineći tako život svakog građanina Srbije bezbednijim – navodi se u čestitki.

On je pohvalio pripadnike MUP-a za sve uspehe koje su ostvarili u prethodnom periodu i izrazio divljenje za njihovu hrabrost i odlučnost u svakodnevnoj borbi protiv raznih vidova kriminala, navodi se u saopštenju Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Oni su učinili ogroman napor kako bi podigli nivo borbe protiv organizovanog kriminala, podižući tako ugled zemlje u svetu. Pripadnici policije nebrojeno su puta pokazali da su uvek uz svoju državu i uz svoj narod. Iako obavljaju najteže poslove, često u jako teškim uslovima, čine to dostojanstveno. Naš je posao da ulažemo u policiju, jer to je ulaganje u budućnost – poručio je premijer.

Kako je rekao, pripadnicima MUP-a želi da svoj Dan provedu mirno.

I još jednom da im zahvalim na svemu što su učinili kako bi se svi građani Srbije osećali bezbedno. Državi je potrebna profesionalna, odgovorna i moderna policija. Ponosni smo na vas – ističe se u čestitki.

Tanjug
Foto: Twitter/PeninsulaQatar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter