Izvor:
18.06.2016 u 22:46
0

HUMANA PRVA DAMA: Supruga predsednika Kine donirala opremu školi

Supruge predsednika Kine i Srbije, Peng Lijuan i Dragica Nikolić, danas su posetile Osnovnu školu za decu sa smetnjama u razvoju "Sava Jovanović Sirogojno" u Zemunu i Botaničku baštu u Beogradu. U zemunskoj školi Peng Lijuan i Dragicu Nikolić dočekali su direktor Selim Goranac i nastavnici.

Ovo je spisak donacija vašoj školi, jer gajimo istu ljubav kao i supruga vašeg predsednika. Oprema je namenjena deci sa intelektualnim i fizičkim teškoćama, kao i sa autizmomrekla je Peng, kojoj su učenici škole poklonili sliku koju su sami napravili.

Ona je prisustvovala i času vajanja i tkanja, a deca su u srpskim narodnim nošnjama održala priredbu. Prve dame Srbije i Kine su danas posetile i Botaničku baštu "Jevremovac" u kojoj su zasadile drvo.

Beta
Foto: Twitter/China Xinhua News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter