Izvor:
28.04.2017 u 14:31
0

Monstrum preti istrebljivanjem: SRBIMA DA URADIMO ISTO ŠTO SU IM URADILI I HRVATI!

Lider opozicione Alijanse za budućnost Kosova i bivši komandant OVK Ramuš Haradinaj stigao je u Prištinu i poručio okupljenima na aerodromu da kosovski Albanci treba da pokažu mesto "neprijatelju Srbii i urade isto što i Hrvati."

"Ideja moje ekstradicije Srbiji značilo bi poziv na rat i nisam se šalio kad sam to rekao", kazao je Haradinaj na aerodromu, prenosi RSE.

Haradinaj se zahvalio svim građanima na podršci, a prištinske institucije kritikovao da nisu bile na nivou svog zadatka.

On je kazao da su oni koji su na čelu Srbije danas, isti oni koji su ratovali na Kosovu.

"Ako oni u Beogradu misle da mi Albanci brzo zaboravljamo, varaju se. Albanac ne zaboravlja i mi smo mirni narod, ali na Albanca ne možete da gazite. Mi moramo da pokažemo mesto neprijatelju Srbiji i treba da uradimo onako kako je uradio Hrvat", kazao je Haradinaj.

On takođe tvrdi da "ko god je živeo sa Albancima, taj nikada nije patio", dodajući da su Albanci "poštovan narod".

Nakon njegovog kratkog govora, sa krova hotela Grand ispaljen je vetromet.

Iz Alijanse za budućnost Kosova su prethodno odbili da državne institucije učestvuju u pripremi Haradinajevog dočeka iz Francuske nakon što je francuski apelacioni sud u Kolmaru odbio da ga izruči Srbiu, navodi Slobodna Evropa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter