Izvor:
09.04.2017 u 08:18
0

IVICA DAČIĆ: Mesto premijera nije moj prioritet, zadovoljan s ovim koje imam!

Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je večeras da pozicija budućeg premijera Srbije nije bila tema bilo kakvih razgovora i dogovora sa aktuelnim premijerom i izabranim predsednikom Aleksandrom Vučićem, te da, što se njega lično tiče, to mesto nije njegov prioritet.

"Povodom raznih napisa u medijima o kandidatima za mesto novog premijera, želim po ko zna koji put da istaknem da to nije bila tema bilo kakvih razgovora i dogovora sa Aleksandrom Vučićem, tako da su sva imena koja se spominju, uključujučji i moje, apsolutno proizvoljna", naveo je Dačić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Dačić je istakao da mesto premijera nije bio motiv zbog kojeg je SPS podržao Vučića na predsedničkim izborima.SPS je, poručio je, to učinio jer je to najbolje za Srbiju.

"Na isti način treba i doneti odluku ko će biti premijer, da to bude najbolje za Srbiju o čemu će odlučiti novi predsednik Aleksandar Vučić", naveo je Dačić i poručio da što se njega lično tiče, to nije njegov prioritet.

"Ja sam zadovoljan mestom koje imam", naveo je Dačić, koji je prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter