Izvor:
25.03.2017 u 22:48
0

ČEPURIN NAGLASIO: Putin ne dočekuje Vučića samo zbog kamera!

Rusija se ne meša u unutrašnja pitanja nijedne države, važno joj je da na Balkanu nema nikakvih potresa, a svoje prisustvo u tom regionu, uključujući Srbiju, želi da širi, onako kako to odgovara interesima svih, izjavio je ambasador Rusije Aleksandar Čepurin.

U razgovoru za Tanjug uoči sastanka premijera Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina, u ponedeljak u Moskvi, Čepurin podseća da je ovo novi u nizu sastanaka, koji su uvek proticali u posebnoj, prijateljskoj atmosferi uzajamnog poverenja.

– Ovo je veoma važan susret. Susreti lidera dve države imaju 'klasičan' dnevni red -ocena situacije u svetu, Evropi, na Balkanu – to su ključna pitanja. Obično su naši stavovi slični ili se podudaraju. Druga tema su bilateralni odnosi, a u okviru toga ekonomska i vojno-tehnička saradnja – rekao je Čepurin.

Tanjug

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter