Izvor:
26.02.2017 u 23:55
0

VUČIĆ PRELOMIO: Ništa od parlamentarnih izbora!

Lider naprednjaka i kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić prelomio je da će biti stabilnija situacija u državi ukoliko se održe samo izbori za šefa države.

Vanredni parlamentarni izbori neće biti održani u aprilu, zajedno sa predsedničkim.

Prema nezvaničnim informacijama, premijer i lider SNS Aleksandar Vučić trebalo bi najverovatnije sutra da javnosti, ali i političkim partnerima i rivalima, saopšti odluku da će biti raspisana samo trka za predsednika države.

Vladajuća koalicija je proteklih dana bila podeljena oko toga da li bi trebalo da se i ove godine, istovremeno sa predsedničkim, održe i izbori za republički parlament.

kurir.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter