Izvor:
24.02.2017 u 21:36
0

Ivica Dačić: POSLE SUSRETA S TAČIJEM, UGLJANINOVU STRANKU BI TREBALO ZABRANITI!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/ivica-dacic-01.jpg?m=1471860011

Prvi potpredsednik vlade Ivica Dačić ocenio je danas da je neprimeren sastanak lidera SDA Sulejmana Ugljanina sa Hašimom Tačijem i da bi u "svakoj normalnoj državi" već neko pokrenuo inicijativu da se njegova politička stranka zabrani.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/tacii.JPG?m=1487946962

On ocenjuje da je tu reč i o možda sličnim političkim ciljevima Tačija i Ugljanina.

– Dok je bio ministar nije se tako ponašao. Loše je kad neko menja svoja politička uverenja zavisno od pozicije koju obavlja – rekao je Dačić.

On je naveo da je u ovom slučaju Ugljanin napravio veliku grešku, da je štetno to što je uradio, pogotovo ako misli da će time nešto dobiti na izborima.

– Baš bih voleo da vidim koga će podržati na predsedničkim izborima. Vučića, odnosno našeg kandidata neće sigurno, hajde sada da vidim ko bi od kandidata voleo da ga Uglajnin podrži sa ovakvom slikom, Vuka Jeremća, Sašu Jankovića… – rekao je Dačić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter