Izvor:
10.12.2019 u 09:34
0

ITALIJANI VAGAJU ODLUKU O LAŽNOJ DRŽAVI: Preispitaćemo priznavanje Kosova!

Liga predvođena Mateom Salvinijem vratiće se na vlasti u Italiji, a kad se to desi, preispitaće odluku o priznavanju lažne države Kosovo, izjavio je istaknuti funkcioner pojedinačno najjače italijanske partije i poslanik Vito Komančini.

– Sigurno je da je Kosovo veliki problem, čak za celu Evropu. Tu su narko-trafiking, trgovina ljudskim organima, islamski teroristi, povratnici s ratišta. Naš stav je da na svaki moguć način pružimo podršku Srbiji. I, da, odluku o priznavanju Kosova svakako ćemo preispitati – rekao je Komančini za današnji Srpski telelgraf.

Komančini, jedan od najbližih saradnika Salvinija, najpopularnijeg političara u Italiji, rekao je i da je siguran da Srbija ispunjava sve što je potrebno za članstvo u EU, za koju je rekao da je u krizi i da je definitivno potrebno da se promeni.

On je ocenio da su sankcije prema Rusiji pogrešno rešenje, da zbog njih trpe mnoge italijanske kompanije, i dodao da podržava saradnju Srbije s Rusijom i da bude most između EU i Evroazijske unije.

Dodao je da ima veliko poštovanje prema politici predsednika Aleksandra Vučića i ocenio da su rezultati Srbije u ekonomiji impresivni.


OBAVEZNO PROČITAJTE

SRBIN (22) UBIJEN U CENTRU BRATISLAVE: Brutalno udaran u glavu, policija traži pomoć u hvatanju ubice!

PLAN ZA PLJAČKU GROBA SMISLIO U ZATVORU: OVO je osoba sa BIZARNIM PLANOM skrnavljena GROBA! (FOTO)

MUKA ZA VLASNIKE AUTOMOBILA: Skuplja registracija od 1. januara!


Komančini, koji je proteklog vikenda prisustvovao u Beogradu skupštini Srpske napredne stranke, rekao je da saradnja dve partije datira od pre godinu dana.

– Drago mi je što delimo iste principe, a tu pre svega mislim na odbranu strukture prirodne porodice, odnos prema migrantima, očuvanje evropskog načina života, odgovor na demografsku krizu – rekao je italijanski političar.

On je rekao i da se Liga uzda u pobedu na predstojećim izborima američkog predsednika Donalda Trampa, upravo zato što i on deli te vrednosti.

Izvor: TANJUG

Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter