Izvor:
04.12.2019 u 16:53
0

VUČIĆ U SOČIJU Na stolu i „mali Šengen“ (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom rezgovarao o situaciji na Zapadnom Balkanu i inicijativi "mali šengen".

– Bilo je reči i o incijativi – potvrdio je predsednik srpskim novinarima.

Razmenili su, kaže, stavove o svim pitanjima, ali rusku stranu, ističe, posebno interesuje pitanje "NATO / ne NATO" i za njihov pristup regionalnim pitanjima taj ugao je najvažniji.

"Mali šengen" je inicijativa koju je predsednik Srbije pokrenuo sa čelnicima Albanije i Makedonije, a koja ima za cilj ostvarenje četiri osnovne slobode zagarantovane u EU, a odnose se na ljude, robu, kapitala i usluga na Balkanu.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter