Izvor:
30.11.2019 u 21:08
0

MLADE DEMOKRATE U SEDIŠTU STRANKE Omladina zauzeli centralu (VIDEO)

Omladina Demokratske stranke zauzela je večeras centralu stranke u Beogradu, nakon što je Predsedništvo DS ranije danas raspustilo omladinski klub DS i više beogradskih odbora, saznaje Tanjug.

Predsedništvo Demokratske stranke danas je, zbog "neposlušnosti", raspustilo više opštinskih odbora stranke u Beogradu, kao i nedavno izabrano rukovodstvo stranačkog podmlatka, rečeno je ranije Tanjugu.

RAZLAZ MEĐU DEMOKRATAMA Raspuštena Demokratska omladina i GO Beograd

Kako navodi Tanjugov izvor, Predsedništvo DS je raspustilo omladinu prvi put u istoriji te stranke, ali i Gradski odbor Beograda i još desetak odbora, tako da DS sada, kako kaže, više ima raspuštenih i neaktivnih odbora u odnosu na ukupan broj, a sve to, kako bi predsednik stranke imao kvorum na Glavnom odboru.

– Revoltirani time omladinci su došli u prostorije DS u Nušićevoj ulici i protestuju. Pridružuju im se i starije kolege. DS je uvek bila avangrada, misleća, uvek je upućivala kritika – rekao je taj izvor.

Kako kaže, predsednik stranke Zoran Lutovac je danas bio iznerviran time što je omladina DS napustila Glavni odbor, jer nije hteo da podnese izveštaj o novcu, posle čega je raspusio i gradski odbor i omladinu i sve odbore u Beogradu koji nisu podržali njegov predlog.

– Takav revanšizam u DS se nije video – rekao je sagovornik Tanjuga.

BALŠA POŽOVIĆ PODRŽAO OMLADINU Demokratija ostavljena po strani

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter