Izvor:
22.11.2019 u 15:26
0

VUČIĆ NAJAVIO ULAGANJE U MLADE Veliki novac za podršku srpske budućnosti!

Predsednik Aleksandar Vučić ponovio je danas da će u Nacionalnom investicionom planu postojati poseban program za mlade, za koji će biti izdvojen veliki novac, kako bi mladi videli svoju budućnost u Srbiji.

Obraćanje mladima će nam biti od ključnog značaja, naša želja da oni vide svoju budućnost u svojoj Srbiji. I pripremićemo mnogo para da te programe podržimo – rekao je Vučić.

Uoči sutrašnjeg skupa o mladima u Novom Sadu, na kojem će se obratiti sa predsednicima Severne Makedonije i Slovenije, Vučić je rekao da mladi iz svih zemalja u regionu odlaze, da sve zemlje realno imaju manje stanovnika nego na popisima, a da je svet mali i da ljudi generalno odlaze.

To je postala uobičajena stvar – rekao je Vučić i dodao da nije čudno da neko ode za platom od 2.500 evra u inostranstvo, ako mu se u Srbiji nudi 500 ili 600 evra.

On, međutim, ističe da je ta plata u Srbiji pre tri godine bila 330 evra, a sada je 500 ili 600 evra, a biće, dodaje, još veća.

U kratkom periodu ćemo biti broj jedan u regionu po platama i verujem da ćemo zatim početi i druge zemlje po reginu da prestižemo – rekao je Vučić.

Potrebno je da to razumeju mladi ljudi, istakao je Vučić.

Potrebno je uraditi stanove za mlade bračne parove, omogućiti im da mogu da kupe automobile i ostvare srpski san, onako kako bi ih ostvarili i u nekoj od razvijenijih zemalja -rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter