Izvor:
15.11.2019 u 15:03
0

VUČIĆ: Ozbiljni pritisci na našu vojsku i namensku industriju!

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da postoje ozbiljni pritisci na srpsku vojsku i namensku industriju, jer mnogi teško podnose vojnu neutralnost Srbije i to što zemlja samostalno donosi odluke.

Na pitanje novinara da li je nedavno hapšenje zbog iznošenja tehničke dokumentacije iz fabrike "Prvi partizan" samo jedan vid narušavanja i i "izguravanja" srpske odbrambene industruije iz poslova, Vučić je odgovorio:

– To je jedna od stvari.

Predsednik je rekao da postoje ozbiljni pritisci na srpsku vojsku i namensku industriju i da je ta tema mnogo "teža" od onoga kako danas izgleda i, kako je naveo, manje povezana sa slučajem na kojem je "neko mislio da bog zna šta izgradi".

"Imamo drugih problema jer vojna neutralnost Srbije, samostalnost u donošenju odluka mnogi drugi ne mogu lako da podnesu i zato će nastaviti sa tim", rekao je Vučić.

On je naveo da je generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg kokretan kada kaže da je Srbija vojno neutralna i da može sama da odlučuje, ali da postoje druge vrste pritisaka, o kojima, kaže, sad ne sme javno da govori.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter