Izvor:
12.11.2019 u 11:18
0

ENTONI GODFRI: SAD podržavaju MODERNU i DEMOKRATSKU SRBIJU! (FOTO)

IZAZVAO LAVINU KOMENTARA: Američki ambasador sa suprugom u crkvi! Krsti se k'o PRAVI SRBIN! (VIDEO, FOTO)

Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri izjavio je danas u Beogradu da SAD stoprocentno podržava modernu, demokratsku i prosperitetnu Srbiju, članicu evropske porodice država, zemlju u kojoj vladaju mir, demokratija i vladavina prava.

U izjavi posle susreta sa članovima Američke privredne komore u Srbiji, Godfri je rekao da SAD podržavaju modernu i prosperitetnu Srbiju i izrazio nadu će se u tom pravcu stvari razvijati u budućnosti, jer je to način da se mladi ljudi zadrže u Srbiji

– Članice Američke privredne komore zaposljavaju 20.000 ljudi, uložile su četiri milijarde dolara i nadam se da će u budućnosti ove brojke rasti – rekao je ambašador SAD u Srbiji i dodao da su njegova vrata uvek otvorena za članove poslovne zajednice.

Predsednica Američke privredne komore Jelena Pavlović rekla je da je susret sa novim ambasadorom bila prilika da saznaju koji su prioriteti u odnosima SAD i Srbije.

Ona je istakla da su članovi komore na branču sa ambasadorom razgovarali o ekonomskim pitanjima u Srbiji i regionu, o podršci putu Srbije ka Evropskoj uniji, kao i o unapređenju vladavine prava.

Američka privredna komora u Srbiji ove godine slavi punoletstvo, okuplja više od 200 stotine američkih, međunarodnih i velikih domaćih kompanija, podsetila je ona i rekla da je komora bila nosilac brojnih inicijativa što će nastaviti da radi i dalje uz izuzetnu saradnju sa ambasadom SAD.

Izvor: Tanjug
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter