Izvor:
23.10.2019 u 12:36
0

PREDSEDNIK VUČIĆ: Pred Srbijom je izuzetno teško vreme!

Pred Srbijom je izuzetno teško vreme, a naš najvažniji cilj je da očuvamo mir, slobodu i nezavisnost u donošenju odluka o našoj sudbini, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je, na svečanoj akademiji povodom obeležavanja godišnjice BIA, rekao da će se i dalje ulagati napori da se poboljša životni standard pripadnika BIA.

U realnom smislu povećavamo primanja. U odnosu na druge svetske službe smo mali, ali brzina napretka, rasta primanja u našoj službi nije manja u odnosu na njih. Nastavićemo sa ubrzanim opremanjem naše službe – kazao je predsednik Srbije.

Vučić je naveo da tražimo od partnera da poštuju nezavisnost Srbije, suverenitet naše zemlje, da sami donosimo odluke, čuvamo bezebednost naše zemlje.

Da bismo je sačuvali moramo da čuvamo i druge, a ti drugi moraju da nam pomognu u borbi protiv terorizma, organizovanog kriminala i problema migracije – kazao je Vučić.

Predsednik je ukazao da Srbija mora da sačuva nezavisnost u donošenju odluka da bi mogla da opstane kao suverena zemlja.

A to znači nezavisna služba. Naša BIA mora da sarađuje sa svima, ali u njoj nema mesta za one koji će da rade za druge zemlje. Imate samo jednu zemlju. Radite uvek samo za svoju Srbiju. To je preduslov da bi mogli da sačuvamo Srbiju kao vojno neutralnu, nezavisnu, suverenu zemlju, koja sama donosi odluke o sebi I svojoj budućnosti – istakao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Buducnostsrbijeav/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter