Izvor:
23.10.2019 u 09:38
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY PORTAL PETAR PETKOVIĆ OTKRIVA: Aljbin Kurti je protiv pregovora! (VIDEO)

Petar Petković ekskluzivno za Happy portal objašnjava situaciju oko Aljbina Kurtija i ističe kako je Kurti neko ko ne želi dijalog.

– Po izjavama koje Aljbin Kurti daje možemo odmah da vidimo da je reč o političaru prošlosti koji poziva na produbljivanje starih rana, na sukobe i protiv dijaloga. On kaže da je Zajednica srpskih opština mrtva, iako znamo da je to deo Briselskog sporazuma gde je garantor bila Evropska unija. Time je on direktno pljunuo u lice EU. Kurti kaže kako je to tako jer je u pitanju srpski projekat pa je Srbija htela da uzme nešto od Kosmeta. Tako dajemo odgovor svima koji su protiv Vučića i koji su govorili kako je Briselski sporazum bio protiv interesa Srbije – kaže Petar Petković.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter