Izvor:
17.10.2019 u 16:01
0

RAMA NAKON SASTANKA SA HANOM: Uradili smo ono što su nam tražili u Briselu!

Uradili smo ono što su nam tražili, izjavio je danas albanski premijer Edi Rama u zajedničkom saopštenju za štampu nakon sastanka s komesarom EU za susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesom Hanom u sedištu Evropske komisije u Briselu.

Han je bio kristalno jasan. Uradili smo ono što su nam tražili. Ali, osim onoga što smo uradili i šta treba da uradimo, nalazimo se u situaciji u kojoj Evropski savet mora da odluči šta njeni članovi žele ili ne žele da učine za svoju porodicu, s obzirom da važan član porodice zahteva drugi pristup čitave porodice ovom procesu – rekao je Rama.

Kao što je komesar EU Han izjavio, moramo da nastavimo sa svim reformama, jer je to u interesu albanskih građana, a to nije da bismo udovoljili Briselu, Londonu, Parizu ili Berlinu. Moramo da obezbedimo svojoj deci evropsku Albaniju, s demokratskim institucijama, sa institucionalnim državnim pravom, ispunimo standarde ekonomije Evropske unije – zaključio je albanski premijer.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ediramaal/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter