Izvor:
15.10.2019 u 05:50
0

TRAMP: Povećao TAKSE na uvoz čelika iz Turske!

Američki predsednik Donald Tramp povećao je takse na uvoz čelika iz Turske za 50 odsto i zapretio širim sankcijama zbog ofanzive te zemlje u Siriji, dok su poslanici Kongresa najavili uvođenje svojih sankcija Ankari.Tramp je rekao da će uskoro uvesti sankcije i aktuelnim i bivšim zvaničnicima turske vlade zbog njihovog učešća u operacijama na severu Sirije.On je u saopštenju dodao da će odmah prekinuti pregovore o, kako je naveo, ugovoru vrednom 100 milijardi dolara sa Turskom.
– Turska, na žalost, izgleda da ne ublažava humanitarne efekte invazije- naveo je Tramp.

On je saopštio da će oko 1.000 američkih vojnika kojima je bilo naređeno da napuste Siriju ostati na Bliskom istoku, kako bi sprečili oživljavanje Islamske države.
Jasno je, međutim, stavio do znanja da trupe koje se povlače napuštaju Siriju u potpunosti.

tanjug.rs
Foto: Twitter/New York Daily News‏Verified account

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter