Izvor:
14.10.2019 u 12:00
0

ALEKSANDAR VUČIĆ UPUTIO APEL: „Da polako stišavamo strasti i probamo da rešavamo probleme!“

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas da ozbiljna država ne donosi odluke pod pritiskom i pozvao taksiste, koji ulaze u treću nedelju protesta, na smirivanje strasti i razgovor sa nadležnim organima.

Moj apel je da polako stišavamo strasti i probamo da rešavamo probleme za sve nas – rekao je Vučić.

On je zamolio taksiste da razmisle i da zajedno sa državom pronađu rešenje.

Ja ih molim da razmisle, da pronađemo rešenje, da im ne bude teško da kažu da to prekidaju i nama da ne bude teško da kažemo da smo deo stvari prihvatili, da ćemo zajednički da radimo – rekao je Vučić i pozvao taksiste na još veću odgovornost i ozbiljnost.

Predsednik je dodao i da je država sa taksistima razgovarala o subvencijama, kao i o pomoći za plaćanje poreza, ali je istakao i da oni moraju da izađu u susret i razumeju državu.

Mi smo sa njima razgovarali da svi budu isto ofarbani, da država pomogne, da se njihovi automobili ponove, da ljudi uživaju, da mogu da vide i prepoznaju divnu taksi službu kakvu imate u Madridu, ušli smo u to da damo subvencije i da vidimo kako da pomognemo čak i u plaćanju poreza i iznalaženju različitih rešenja, ali i da oni nama izađu u susret i da razumeju državu – rekao je Vučić.

Vučić je rekao i da država ne sme da donosi odluke pod pritiskom.

Jer, jednom kada donese odluku pod pritiskom, onda će svako drugi da kaže – štrajkujem glađu, čekam da mi sutra ispuniš zahtev – rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Instagram/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter