Izvor:
30.10.2016 u 00:50
0

Laufer ponovo javlja? Šešelj otkriva ko je sve od političara u Srbiji strani špijun!

Svaki srpski političar koji je ušao u ambasadu Sjedinjenih američkih država radio je protiv svog naroda i države, tvrdi predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj.

Šešelj je, gostujući na TV Pink, kazao da je "smešno i groteskno" to što su se oni tamo "olajavali" želeći jedni druge da potisnu.

– Skupljao sam podatke godinama. Odabrao sam dokumenta i moji saradnici i ja pravimo zbirku ko je sve u vrhu srpske politike bio špijun za Ameriku – rekao je lider radikala.

Šešelj je dodao da se ruskim špijunima u Srbiji nije bavio jer nema opasnosti od Rusije.

– Ona je prijateljska država. Čak i u vreme Jeljcina, kada su glasali za sankcije našoj zemlji, ona je malo pomagala – rekao je Šešelj, ali i dodao da sve velike države imaju svoju špijunažu, i da "nema potrebe da se njima bavim dok su nam naklonjene".

On je kazao i da srpske tajne službe preko ruskih tajnih službi dobijaju informacije o stranim agentima, kao i da će u ponedeljak sa ruskim ambasadorom u Beogradu razgovarati o navodnom proterivanju ruskih državljana iz Srbije, osumnjičenih za špijunažu.

Govoreći o podršci američkom kandidatu za predsednika Donaldu Trampu, Šešelj je kazao da je on pametan čovek i da su njegovi govori veoma "pametni i koncizni".

– To što voli grublje šale, crni humor, lascivne reči, pa i ja sam takav. Inače bi prestali ljudi da me slušaju da pričam o ozbiljnim stvarima – zaključio je Šešelj.

On je rekao i da bi jedini protivkandidat na predstojećim predsedničkim izborima mogao da mu bude predsednik Srpske napredne stranke i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Lider radikala je za sebe rekao da je on jedini siguran kandidat u prvom krugu predsedničkih izbora, dok će mu u drugom krugu protivkandidat biti "neko iz prozapadnjačkih partija".

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter