Izvor:
18.09.2019 u 15:32
0

SUSRET DAČIĆA I AMBASADORKE UK: Fokus saradnje na ekonomiji i privredi!

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić primio je danas u kurtoaznu posetu novu ambasadorku Ujedinjenog Kraljevstva u Republici Srbiji Šan Meklaud.

Dačić je izrazio nadu da će tokom njenog predstojećeg mandata bilateralni odnosi Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva biti dodatno unapređeni.

Ambasadorka Meklaud istakla je da dve zemlje gaje istorijske veze i da je njena misija tokom mandata da izgradi još jače bilateralne odnose.

Tokom sastanka je zajednički ocenjeno da bi fokus saradnje Ujedinjenog Kraljevstva i Srbije u narednom periodu mogao da se stavi na ekonomiju i privredu, uz tendenciju intenziviranja uzajamnih poseta na visokom i najvišem nivou.

Ambasadorka je informisala Dačića o pitanju Bregzita i izrazila nadu da će nakon donošenja konačne odluke, ministri u Vladi Ujedinjenog Kraljevstva biti više posvećeni bilateralnim posetama, pa tako i poseti regionu i Srbiji, navodi se u saopštenju ministarstva.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter