Izvor:
25.08.2019 u 08:27
0

PROMENE NA KOSOVU I METOHIJI: Mladen Stanković prešao u redove Srpske liste!

Član Glavnog odbora i predsednik opštinskog odbora Samostalne liberalne stranke u Gnjilanu Mladen Stanković saopštio je da je prešao je u redove Srpske liste, a na konferenciji za novinare takvu odluku potvrdio je i dosadašnji direktor SLS Miroslav Ristić.

Oni su na zajedničkoj konferenciji za novinare sa rukovodstvom Srpske liste u subotu rekli da su prešli u redove Srpske liste, jer je srpskom narodu na KiM potrebno jedinstvo, a nikako podele koje ga, kako kažu, samo slabe.

Predsednik Srpske liste Goran Rakić zahvalio je Ristiću i Stankoviću na poverenju i pokazanoj odgovornosti za interese srpskog naroda.

– Na KiM nema mesta podelama, ovo nije politika već obaveza prema našim potomcima i precima – rekao je Rakić koji je naveo i da su ovim putem želeli da upoznaju javnost sa pravom istinom.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter