Izvor:
24.08.2019 u 19:28
0

VUČIĆ KOMENTARIŠE REAKCIJE HRVATSKIH ZVANIČNIKA: „Ne može odgovor na sve biti „velikosrpska agresija“!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je, posle reakcija hrvatskih zvaničnika na napade na Srbe, "razumljivo" zašto su se Srbi pobunili protiv hrvatskih vlasti devedesetih.

Vučić je dodao da ne može odgovor na sve biti "velikosrpska agresija".

– To su strašne stvari i neverovatne, da u 21. veku ne postoji bolji odgovor na sve to od 'velikosrpske agresije' (…) Mi ćemo učiniti sve da pomognemo našem narodu ali sada je razumljivo zašto se najveći deo njih pobunio protiv takvog režima još pre 30 godina i sada je jasno zašto se mnogi od tih ljudi sada nalaze u Srbiji i zašto su započeli novi život- rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je naveo da je "fasciniran potrebom hrvatskih zvaničnika da ponavljaju floskule o velikosrpskoj agresiji".

– Kada bismo govorili o međusobnim žrtvama, to je neuporedivo. Posebno tokom Prvog i Drugog svetskog rata, a Drugog svetskog rata naročito– rekao je Vučić.

Vučić je rekao i da želi da gleda u budućnost i da Srbija i Hrvatska imaju bolje odnose.

U sredu je došlo do više napada na Srbe koji su u kafićima gledali utakmicu Crvene zvezde i Jang bojsa.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter