Izvor:
23.08.2019 u 07:37
0

TAČI KONAČNO PRELOMIO: Zakazani vandredni parlamentarni izbori! (FOTO)

Otkrio izvor unutar Predsedništva.

Očekuje se da će predsednik Kosova Hašim Tači u ponedeljak 26. avgusta raspisati vanredne parlamentarne izbore, a datum za njihovo održavanje je 6. oktobar.

– Sada je u interesu građana Kosova da, nakon demokratskog izbornog procesa, što pre imamo funkcionalnu i odgovornu vladu koja će se suočiti sa izazovima koji su pred nama kao država i društvo. U okviru svojih ustavnih i zakonskih ovlašćenja i u potpunosti u skladu sa današnjom odlukom Skupštine, uskoro ću doneti odluku o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora u Republici Kosovo – saopštio je ranije Tači.

Poslanici Skupštine Kosova juče su izglasali raspuštanje šestog saziva parlamenta sa 89 glasova za, jednim protiv i dva uzdržana.

Izvor: Alo.rs
Foto: Twitter/HashimThaciRKS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter