Izvor:
19.08.2019 u 14:00
0

LJIMAJ: Kosovu potrebna vlada koja će raditi svoj posao!

Predsednik Socijaldemokratske inicijative (NISMA), članice aktuelna vladajuće koalicije, Fatmir Ljimaj, izjavio je danas da je tzv. Kosovu sada potrebna vlada koja će raditi svoj posao.

Ljimaj je, nakon razgovora sa liderom najuticajnijeg opozicionog DSK, Isom Mustafom novinarima rekao da je u razgovoru bilo reči o izbornom procesu.

Ljimaj je, apelovao na političke stranke da budu oprezne kada je reč o temama koje će pokretati tokom predizborne kampanje.

– Razgovarali smo da moramo biti oprezni tokom predizborne faze – bilo bi dobro rešiti važna pitanja za zemlju. Kosovu je potrebna vlada koja radi posao, a ne obećanja – potrebni su joj sporazumi koji moraju da pronađu osnov za sprovođenje u parlamentu. Nadam se da političke stranke neće biti preplavljene euforijom od jednog glasa više davanjem neosnovanih obećanja, izgovaranjem reči koje se kasnije ne drže – rekao je Ljimaj.

Nije, međutim, odgovorio na konkrtno pitanje da li je sa Mustafom postignut bilo kakav dogovor o predizbonoj koaliciji.

NISMA će, kazao je, o tome odlučiti sama.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter