Izvor:
17.08.2019 u 09:04
0

LONČAR: O smrti devojčice na Vlasinskom jezeru!

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da će do kraja biti ispitana reakcija službe HP u slučaju smrti devojčice (2) kojoj je pozlilo na Vlasinskom jezeru.

Hitna pomoć je krenula iz Surdulice i našli su se na pola puta. Pokušali su sve mere reanimacije ali nije uspelo. Sačekaćemo rezultate obdukcije, samo molim za malo strpljenja", kazao je Lončar koji je roditeljima preminule devojčice izrazio saučešće.

On je dodao da i taj slučaj pokazuje koliko je bilo loše uvođenje decentralizacije u zdravstvu zbog koje se u konkretnom primeru ne zna da li je za intervenciju nadležan dom zdravlja u Surdulici ili u Vlasotincu.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter