Izvor:
22.10.2016 u 03:53
0

NOVI KONTROVERZNI KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA: NATO lobista Nikola Sandulović bi da nasledi Nikolića! (VIDEO)

Posle direktorke Centra za evroatlantske studije Jelene Milić, u Srbiji se pojavio još jedan NATO lobista – predsednik Republikanske partije Nikola Sandulović, pominjan u medijima i kao kontroverzni biznismen.

Srbiji je mesto u EU i NATO. To je jedina garancija da Srbija više neće ratovati, izjavio je Sandulović, i dodao da Srbija mora da odluči da li je za EU ili za Rusiju.

Sandulović je na konferenciji za novinare rekao da je NATO potreban Srbiji.

Dolaskom NATO Srbija dobija mir, jer članice alijanse ne ratuju međusobno, naveo je Sandulović.

-Srbiji nema opstanka bez Evropske unije, rekao je Sandulović.

Predodređeni smo da živimo u Evropi, otkrio je Sandulović, i konstatovao da "igra toplo-hladno sa Zapadom ne opstaje".

Sandulović je u medijima pominjan kao "kontroverzni biznismen", a sam se predstavljao kao telohranitelj ubijenog premijera Zorana Đinđića.

Tabloidi su široko prenosili njegovu lascivnu prepisku sa pevačicom Slađom Delibašić, koju je optuživao da posle raskida veze nije htela da mu vrati automobil "jaguar".

Poslednjih godina njegovo ime se najšešće pominje povodom suđenja optuženima za pokušaj ubistva Sandulovića i njegovom sukobu sa "golubarskom mafijom".

Sandulović je pre dve godine je u Londonu pokušao da prekine skup na kojem je govorio premijer Aleksandar Vučić.

Sandulović je u političkom delovanju sarađivao i sa advokatom Vladimirom Cvijanom, posle Cvijanovog napuštanja Srpske napredne stranke.

Osnivač fondacije Srpsko evro-azijska saradnja Vencislav Bujić rekao je da je Rusija je doprinela raspadu Jugoslavije, ratovima na ovom području, smanjenju životnog standarda, sukobu sa NATO i porastu rusofilstva.

Bujić je na konferenciji za novinare rekao da je u proteklih 100 godina Moskva učestvovala u oružanim sukobima u Poljskoj, Kini, Španiji, Finskoj, Koreji, Egiptu, Mađarskoj, Laosu, Vijetnamu, Alžiru, Jemenu, Mađarskoj, Siriji, Čehoslovačkoj, Kambodži, Indiji, Bangladešu,
Angoli, Somaliji, Etiopiji, Avganistanu, Nikaragvi, Libanu, Libiji, Ukrajini, Siriji.

Umesto da podstiče nešto konstruktivno, Rusija u raznim delovima sveta provocira konflikte, izjavio je Bujić, uz ocenu da je, s druge stranem, NATO "odbrambena organizacija".

U linku ispod možete pogledati jako zanimljivu emisiju "Goli život", u kojoj je Nikola Sandulović bio gost Milomira Marića pre 20 meseci:

Mondo.rs
Foto: Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter