Izvor:
15.08.2019 u 08:13
0

BRANISLAV NEDIMOVIĆ OTKRIO EKSKLUZIVNO ZA HEPPY PORTAL: Sastanak sa ruskim ministrom poljoprivrede je pomeren za oktobar, razlog je SLEDEĆI! (VIDEO)

Gost Hepi portala je bio ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Branislav Nedimović, koji je otkrio da je sastanak sa ruskim ministrom poljoprivrede, zakazan za 28. avgust, pomeren za oktobar zbog održavanja manifestacije "Zlatna jesen" na kojoj će Srbija biti partner.

Afrička kuga se prvi put pojavila početkom dvadesetog veka u Keniji i sve do pedesetih godina je bila na tlu Afrike. Međutim, 2019. je došla u Srbiju, zna li se kako je stigla kod nas?

Radi se o virusu koji može da se prenese na milion načina, ono što je važno ne može da se prenese putem vazduha. On je u Evropu stigao 2006. preko Gruzije i od tada je krenuo da se širi iz pravca istoka. Dugo smo odolevali, ali se virus ipak pojavio. Mi u ovom trenutku smo identifikovali na četiri gazdinstava, ona je sada na mikro nivou, da li će se pojaviti na većem nivou, to niko ne zna da vam kaže. Ona se ponaša kao teroristička organizacija.- rekao je ministar za Hepi portal.

28. avgusta ćete se sastati sa Dmitrijem Patruševim, ruskim ministrom poljoprivrede. Šta možemo da očekujemo od sastanka?

Sastanak je pomeran za oktobar i tada ćemo potpisati fitosanitarni sporazum sa Rusima. Srbija će verovatno biti partner „Zlatne jeseni“, njihove velike manifestacije.- otkrio je ministar Nedimović za Hepi portal.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter