Izvor:
24.06.2019 u 08:36
0

MILOŠEVIĆ NIJE IZGUBIO KOSOVO: Šok intervju ruskog eksperta o podeli Kosova i albanskoj mafiji!

O čemu može da se uopšte razgovara sa kosovskim Albancima, kad oni stalno pokazuju da nisu spremni ni na kakav kompromis? Oni su uspeli da dobiju daleko više nego što su sanjali zahvaljujući svojim zaštitnicima, pre svega Amerikancima. I sada kad bi trebalo da se postigne kompromis sa Beogradom, oni to ne žele, jer je logika prištinskih političara "što da dajemo nešto što smo već dobili". Kad bi iskreno hteli da pomognu Srbiji, Amerikanci i zapadna Evropa bi mogli da nateraju rukovodstvo u Prištini da bude razumno u svojim ambicijama. Oni koji su kosovskim Albancima dali državu mogu i da ih "vaspitavaju", odnosno da ih dovedu na put kompromisa.

U ekskluzivnom intervjuu govori dr Konstantin Nikiforov, direktor Instituta za izučavanje Balkana i slovenskih naroda Ruske akademije nauka. Najautoritativniji ruski ekspert za Balkan vrstan je poznavalac postjugoslovenskog prostora, napisao je više knjiga o značajnim srpskim političarima, kao i o istoriji Balkana. Odlično poznaje i noviju istoriju jer je jedno vreme radio kao pisac govora i materijala za predsednika Borisa Jeljcina.

Izvor: Kurir
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter