Izvor:
20.06.2019 u 12:18
0

NAJNOVIJA VEST: Ambasador Srbije u Podgorici pozvan je na razgovor u MInistarstvu spoljnih poslova Crne Gore!

Ambasador Srbije u Podgorici Zoran Bingulac pozvan je danas na razgovor u Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore zbog, kako je objavljeno na sajtu tog ministarstva, negativnih izjava srpskih državnih i drugih zvaničnika o unutrašnjim pitanjima Crne Gore.

Crnogorsko ministarstvo je ocenilo da su te izjave "kulminirale izjavom člana Vlade Republike Srbije, ministra za inovacije i tehnološki razvoj Nenada Popovića.

Navodi se i da je crnogorski državni sekretar Zoran Janković tim povodom izrazio očekivanje da će se zvanični Beograd ograditi od pomenutih izjava.

Teške kvalifikacije iznesene na račun Predsednika Crne Gore neprihvatljive su, nisu na liniji dobrosusedskih odnosa i ne doprinose ukupnoj saradnji dve države – naveo je Janković, ocenjujući da se u Srbiji vodi neopravdana kampanja povodom Zakona o slobodi veroispovesti.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter