Izvor:
22.04.2019 u 13:07
0

SASTANAK PUTINA I KIMA: Do kraja meseca, datum tajna! (FOTO)

Ruski predsednik Vladimir Putin i severnokorejski lider Kim Džong Un sastaće se do kraja meseca, saopštio je danas portparol Kremlja, navodeći da ne može da obelodani tačan datum susreta.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov je rekao da su pripreme za sastanak u završnoj fazi, ne iznoseći detalje.

Peskov je, naime, novinarima savetovao da "pitaju Pjongjang" koliko će dana trajati poseta severnokorejskog lidera Rusiji.

-Nažalost, ne mogu vam pružiti više informacija od onoga što je već rečeno- rekao je Peskov.

Podseća se da je Peskov ranije rekao da Moskva iz bezbednosnih razloga ne objavljuje mesto i datum sastanka Putina i Kima.

Peskov je nedavno rekao da Putin i Kim imaju pred sobom "veliki broj pitanja" o kojima će razgovarati tokom predstojećeg susreta.

-Prvo i najvažnije je razvoj bilateralnih odnosa, drugo, pitanje denuklearizacije i regionalne saradnje, tako da je raspon pitanja o kojima će oni raspravljati prilično veliki- naveo je tada Peskov.

Izvor:Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter