Izvor:
22.04.2019 u 12:29
0

SINIŠA MALI: Srbija jeste mala zemlja ali ipak želimo da doprinesemo obnovi Notr Dama! (FOTO)

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je povodom odluke Vlade Srbije da donira milion evra za obnovu Notr Dama da je pariska katedrala deo francuske, evropske, ali i svetske kulturne baštine, i da naša zemlja želi da pruži svoj doprinos u obnovi čuvenog zdanja.

-Srbija jeste mala zemlja, ali ipak želimo da doprinesemo obnovi te čuvene katedrale. Naše dve zemlje neguju snažno prijateljstvo, i zato želimo da učestvujemo u obnovi tog simbola Pariza, iako znamo da je već sakupljeno dosta donacija- rekao je Mali

On je dodao da su građani Srbije potreseni vešću o požaru u čuvenoj pariskoj katedrali, i da pružaju nesebičnu podršku Republici Francuskoj.

-Srpski narod odlično razume značaj istorijskih svetinja. Zato je naša želja da pomognemo i izdvojimo određena sredstva, koja imamo u budžetu zahvaljujući dobrim ekonomskim rezultatima- zaključio je Mali.

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter