Izvor:
20.03.2019 u 11:44
0

NASTAVAK SARADNJE POLICIJA ITALIJE I SRBIJE: Stefanović se zahvalio na podršci!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanovića i ambasador Italije Karlo Lo Kašo saglasili su se danas da su dosadašnji odnosi policija dobri i da će se nastaviti intenzivnija saradnja u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Prioritetne oblasti u nastavku saradnje biće suzbijanje trgovine narkoticima, potencijalnog terorizma i iregularnih migracija, saopštio je MUP.

Ambasador Lo Kašo se osvrnuo i na nedavnu posetu našoj zemlji premijera Italije Ðuzepea Kontea, rekavši da je to potvrda dobrih odnosa dve zemlje, a ujedno je istakao da Italija podržava evropski put Srbije.

Ministar Stefanović je zahvalio na podršci i podsetio na opredeljenost naše države za punopravno članstvo u Evropskoj uniji.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter