Izvor:
17.03.2019 u 12:56
0

ALEKSANDAR VUČIĆ IZ ZGRADE PREDSEDNIŠTVA PORUČIO: „Svi koji su učestvovali u nasilju sinoć ili bilo kad u budučnosti će odgovarati pred zakonom! „

Danas se u zgradi Predsedništva, predsedik Srbije, Aleksandar Vučić obratio javnosti povodom sinoćnog nemilog događaja prilikom kohga su protestanti upali u zgradu RTS-a i pokušali da prekinu program televizije.

Predsednik je imao jasnu poruku za takav napad:

– Ono što mi je važno je da zamolim normalne, pristojne ljude, koji drugačije misle da ne učestvuju u nasilju jer svi koji su učestvovali u nasilju i sinoć ili bilo kad u budučnosti odgovaraće pred zakonom i to je jasno i sa tim nema igre. Pred zakonom su svi jednaki. Oni koji učestvuju u nasilju, koji krše zakon, pred zakonom će i da odgovaraju. Da zamolim te ljude koji drugačije misle da ni jednog sekunda, da oni koji ih uvode u nasilje ne koriste za svoje politićke potrebe već da dobo razumeju šta se to dešava i da mogu da protestuju, da mogu da se bore politički, da mogu da idu na izbore, da glasaju za koga hoće, koliko hoće ali da jedna stvar u Srbiji nije dozvoljena a to je nasilje.

Kako navodi, još jedan problem je što je iz Srbije poslata pogrešna slika koja će državi kvariti šanse za investicije ali da je ponosan na policajce koji nisu takvoj lošoj slici ni na koji način doprineli.

Predsednik je na kraju svog izlaganja dobio aplauz novinara.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter