Izvor:
17.03.2019 u 15:01
0

PREDSEDNIK VUČIĆ UŽIVO IZ PREDSEDNIŠTVA SRBIJE: „U Srbiji ne sme da postoji strah od huligana i batinaša!“

Predsednik Aleksandar Vučić se danas u 12h obratio građanima iz Predsedništva Republike Srbije povodom sinoćnjeg upada u zgradu RTS-a.

Ovom prilikom je izjavio da država Srbija neće dozvoliti da nasiljem i fizičkim napadima na ljude neki ostvaruju političke rezultate. Govoreći kako o protestima koji su se dešavali kao i o današnjem okupljanju oko zgrade Predsedništva u trenutku govora gospodina Vučića, predsednik je rekao:

– Država Srbija je dozvoljavala proteste koji su bili nekada prijavljeni, nekada neprijavljeni i ovo sada što viču ovde okolo, sve je neprijavljeno, sve je protivzakonito i sve smo puštali samo da ne dođe do nasilja. Sve smo puštali sve vreme. Njihov je jedini problem što se okupljalo sve manje ljudi.- rekao je predsednik dodajući da su dešavanja od sinoća samo rezultat nervoze njegovih političkih protivnika koji pošto-poto moraju da se vrate na vlast.

– Čini mi se da je svima sve apsolutno jasno kada se vidi kakvu podršku dobijaju iz Prištine. U Prištini je u 2:15 glavna vest bila da je Đilas pretučen, Haradinajevi i Tačijevi mediji tako javljaju, a samo je on tukao ljude. Niko ga nije ni pipnuo. Mislite da možete da obmanjujete ljude i javnost? A mislio sam da se Haradinaj šali kada je rekao da će da me sruši sa vlasti ali on ima ovde ozbiljne saradnike. Ja nemam nikakav problem da o tome govorim javno a ljudi u Srbiji mogu dovoljno dobro da vide.– rekao je predsednik dodajući da lideri opozicije samo znaju i smeju da napadaja žene a da se onih koji im se suprotstavljaju bez straha, boje:

– Dobro mi znamo da nije njima meta ni RTS ni niko drugi, meta im je taj koji se ne plaši da im u lice kaže da su najgore lopuže, koji se ne plaši da im u lice kaže šta su sve opljačkali i meta sam ja zato što sprovodim nacionalnu konsolidaciju Srbije zato što Srbija nije više siromašna kao onda kada su oni bili bogati, zato što Srbija i ekonomski i vojno i na svaki drugi način neuporedivo jača. Mislim da u ovakvim uslovima nikada niko nije održao neku konferenciju za novinare ali sam uvek želeo da pokažem ljudima u Srbiji da strah ne sme da postoji od huligana, batinaša – zaključio je Aleksandar Vučić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter