Izvor:
17.03.2019 u 11:36
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Nema dijaloga tamo gde se razgovara ultimatumima, a odgovornost za to je na prištinskim političarima!

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas, povodom godišnjice pogroma nad Srbima na Kosovu i Metohiji, da je odgovornost današnje generacije političara da dijalogom rešava pitanje Kosova i obezbedi mir i stabilnost, koji znače i sigurnost za Srbe na Kosovu.

– Strašni događaji od 17. marta 2004. treba da nas stalno podsećaju na to šta se desi kad jedna strana pokušava silom da nametne svoju volju i koristi nasilje da ostvari svoje ciljeve. Zato je dijalog na kojem Srbija insistira toliko važan, kako se nikad više ne bi ponovili nasilje nad Srbima, progon i rušenje crkava – istakla je ona.

– Ali, nema dijaloga tamo gde se razgovara ultimatumima, a odgovornost za to je na prištinskim političarima, koji ne žele da čuju ni stavove Beograda, ni jedinstven stav cele međunarodne zajednice, koja traži od njih da ukinu takse koje su uveli na robu iz centralne Srbije – navela je Mihajlovićeva.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter