Izvor:
25.09.2016 u 03:58
0

OGLASILA SE I NJEGOVA SVETOST: Evo šta je Patrijarh Irinej rekao povodom referenduma i mogućeg rata!

Situacija na Balkanu se toliko zaoštrila pred sutrašnji referendum u Republici Srpskoj, da se zbog toga oglasio i sam patrijarh Irinej, koji je za "Alo!" poručio da bi svi trebalo da puste same građane da odluče hoće li se izjašnjavati o tome da li će se i ubuduće 9. januar slaviti kao Dan Republike.

-Ja sam to već jednom i rekao, ali ponavljam i sada – pustimo narod Republike Srpske da sam odluči o sebi i tome hoće li izaći na referendum – rekao je patrijarh i dodao:

– Kada su u pitanju poruke iz Bosne i sve češće pominjanje rata, imam da poručim da se nadam da će pamet kod ljudi preovladati. Dosta nam je rata i ratovanja, krvi i prolivanja krvi, trebalo bi da malo živimo u miru, slozi i ljubavi. To je poruka i svim političarima, nemojte pričati o ratu, dosta ga je bilo.

Alo
Foto: WIkimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter