Izvor:
15.02.2019 u 08:25
0

PUTEM PRIJATELJSTVA I REALIZACIJE PROJEKATA: Vučić odlikovao premijera Bugarske Bojka Borisova!

Povodom Sretenja, dana državnosti i ustavnosti Srbije, predsednik Aleksandar Vučić odlikovao je danas premijera Bugarske Bojka Borisova ordenom Republike Srbije na lenti za izuzetne zasluge u razvijanju i učvršćivanju miroljubive saradnje i prijateljskih odnosa između dve zemlje.

Na ceremoniji u Predsedsedništvu Srbije Borisov je građanima Srbije čestitao praznik i istakao da je ovo velika čast za njega.

Čestitam praznik, da budete živi i zdravi, da nas sve Bog sačuva kao hrišćane. Hvala u ime svih u Bugarskoj koji su uložili napore tokom predsedavanja EU i koji veruju da je Srbija nerazdvojni deo Evrope, kao i da će Srbija uskoro postati član Evropske unije – rekao je Borisov.

Poručio je da želi da Srbija, sused Bugarske, bude deo Evropske unije i da zajedno rade na infrastrukturnim projektima, gasnim stanicama i da razvijaju turizam i sport.

Borisov je istakao da će dve zemlje sarađivati ubuduće.

Ma koliko da su teške odluke koje treba da donosimo nakon ratova, verujem i vidim da Srbija ide pravim putem. Najviša vrednost je prijateljstvo i mir među narodima, upravo smo takve vrednosti izgradili sa vama – poručio je Borisov.

Kaže da će Bugarska, kao sused Srbije učiniti sve najbolje što može za Srbiju.

Sa Vučićem idemo putem prijateljstva i realizacije projekata – istakao je bugarski premijer.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter