Izvor:
15.08.2018 u 19:15
0

IVICA DAČIĆ: Vučić i ja imamo prijateljske odnose!

Ministar spoljnih poslova i lider SPS Ivica Dačić kazao je da su socijalisti pouzdan partner SNS-u, a da sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem ima prijateljske odnose.

Dačić kaže da njih dvojicu vezuje politika, za koju se "srčano zalaže, možda više i od mnogih iz njegove partije".

– Ako mi izađemo iz Vlade, ko će da ga brani? – pitao je Dačić.

Odgovarajući na pitanje kako je razumeo nedavni Vučićev komentar da "znajući SPS, on ne bi izašao iz vlade ni za šta na svetu", šef srpske diplomatije je rekao da ga Vučić "stalno zafrkava što je na politickoj sceni 28 godina, a 25 na vlasti".

– Ja to shvatam kao dobru stvar, zato što se svako bori da igra u prvoj ligi, pa nisam valjda lud da se borim da odem u drugu ligu. Sa druge strane, znate onu izreku: Ćerku kara, a snajki prigovara. Hoću da kažem, što se tiče SPS, mi smo pouzdani partneri, Vučić i ja imamo prijateljske odnose. Nas vezuje politika, ja se srčano zalažem za tu politiku i ne verujem da postoji bilo ko drugi na političkoj sceni, ko to više radi od mene. Možda i više nego mnogi iz njegove partije, ili iz partija koje su bile na njegovoj listi – rekao je Dačić.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter