Izvor:
19.07.2018 u 07:52
0

Otac Zorana Marjanovića u strahu: „Uhapsiće nas sve“!

Vladimir Marjanović tvrdi da "tajkun koji je ubio Jelenu" sada smešta hapšenje svim Marjanovićima! Otac Zorana Marjanovića, koji je prošle nedelje, posle deset meseci pušten iz pritvora da se sa slobode brani od optužbe za zversko ubistvo supruge Jelene, strahuje da će u narednim nedeljama u zatvoru završiti i on i njegova supruga Zorica i drugi sin Miloš

Vladimir Marjanović je svoja "saznanja" proteklog vikenda preneo advokatima od kojih je zatražio da se spreme za "najgori scenario".

– Vladimir je ubeđen da je čitav ovaj slučaj jedna velika nameštaljka i da je puštanje Zorana iz pritvora samo manevar. On tvrdi da mu je javljeno da tajkun koji je ubio Jelenu sada sprema hapšenje svih članova porodice Marjanović, dakle i njega i Zorana i Zoranove majke Zorice i brata Miloša… – prenosi naš sagovornik, blizak saradnik jednog od advokata porodice Marjanovića.

Prema njegovim rečima, Vladimir i dalje tvrdi da je Jelenu ubio "moćni tajkun koji pod svojom kontrolom drži pola ministara" i koji sada hoće da napakuje Zoranu i porodici Marjanović.

Vladimir Marjanović je "tajkuna-ubicu" prvi put pomenuo 15. septembra prošle godine u noći hapšenja Zorana Marjanovića. On je tada rekao da je pravi ubica Jelenin ljubavnik, jedan poznati tajkun, jer je htela da ga ostavi.

– Ćutao sam sve ovo vreme, jer sam se bojao da će mi neko ubiti decu! Od prvog dana svi znamo ime ubice, ali smo mislili da policija pošteno radi svoj posao. Kad ono, da bi prikrili tragove i sačuvali tajkuna koji drži pola Beograda, oni hapse mog Zorana – ovako je u noći hapšenja novinarima rekao stariji Marjanović i dodao:

– Ko zna šta će biti s nama i šta nam se piše, jer smo nemoćni. Svi su jači od nas. Samo molim Boga da mi neko ne ubije sina u zatvoru, pa da kažu: Ubio se sam, nije mogao da izdrži!

Vladimir Marjanović je septembra 2017. u više navrata pretio kako će otkriti ime ubice i sve detalje njegove tajne u vezi sa ubijenom Jelenom. To, ipak, nikada nije uradio.

Zoran Marjanović je osumnjičen da je 2. aprila 2016. godine ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović. Njeno telo je, podsetimo, pronađeno 3. aprila 2016. u kanalu pored borčanskog nasipa. Utvrđeno je da je ubijena nekim tupim predmetom sa devet udaraca u glavu.

Njen suprug Zoran je, posle 17 meseci istrage, uhapšen na osnovu DNK tragova i čestica blata sa pantalona koje se podudaraju sa blatom iz kose mrtve Jelene. Zorana je nakon 10 meseci provedenih u pritvoru 12. jula oslobodio Apelacioni sud.

informer.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter