Izvor:
24.05.2018 u 01:05
0

GROM ZAPALIO KUĆU U PRIJEPOLJU: Munja pogodila drvenu kuću!

U okolini Prijepolja u naselju Orovac desetak kilometara od grada od udara groma zapalila se kuća. Pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice nalaze se na licu mesta i gase požar. Kako saznajemo od komandira te jedinice Vujadina Kovačevića radi se o manjoj kući u kojoj niko nije stanovao.

Jako nevreme, praćeno grmljavinom, kišom i gradom zahvatilo je okolinu Prijepolja. Od udara groma, kako se pretpostavlja zapalila se kuća brvnara u naselju Orovac.

– Vatrosna ekipa nalazi se na terenu i pokušava da sanira požar. Radi se o manjoj drvenoj kući, sumnjamo da je požar izazvao udar groma – ističe Kovačević.

Bujični potoci načinili su manja oštećenja na putnoj infrastrukturi, dok su štetu pretrpela i poljoprivredna domaćinstva i malinjaci.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Daily Mirror

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter