Izvor:
17.05.2018 u 00:11
0

UŽAS U SMEDEREVU: Silovao četrnaestogodišnju ćerku svoje ljubavnice!

Novica B. (58) iz Smedereva uhapšen je preksinoć zbog sumnje da je silovao četrnaestogodišnju devojčicu, ćerku žene s kojom se viđao poslednjih nekoliko meseci. Monstrum je dete napastvovao u svojoj kući, u trenutku kad je ono ostalo samo s njim.

Zločin je otkriven nekoliko dana kasnije, kada je devojčica rekla majci šta joj se dogodilo.

– Devojčica je ispričala majci da ju je Novica silovao u njegovoj kući. Ona je, inače, živela s babom, ali je povremeno dolazila u njegovu kuću jer je njena majka tu živela od kada je pre nekoliko meseci počela da se zabavlja sa osumnjičenim. On je iskoristio trenutak kad je majka izašla, a devojčica ostala sama, i silovao je. Nakon toga joj je zapretio da ne sme nikom da kaže šta se dogodilo –

Pretnje i strah koji je pretrpela uticali su na žrtvu, pa je ona tek pre dva dana rekla majci istinu.

– Navodno joj je rekao da će ubiti i nju i majku ako progovori. Srećom, devojčica je smogla hrabrosti i rekla majci, nakon čega su obe otišle u policiju da prijave zločin. Dete je nakon toga upućeno na ginekološki pregled, a kad su lekari potvrdili da ima rane, zlostavljač je uhapšen – naveo je naš sagovornik.

Izvor: Kurir
Foto: Kozluk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter