Izvor:
19.04.2018 u 16:54
0

OKONČANA VIŠEČASOVNA DRAMA: Biznismen zbog duga hteo da izvrši samoubistvo!

Na licu mesta je i policija.

Biznismen Bojan Radovanović (49) pretio je jutros da će izvršiti samoubistvo skokom sa krovahotela u Bulevaru vojvode Mišića 24 u Beogradu zbog navodnog duga od 300.000 evra koje ne može da vrati. Sišao je sa krova oko 10.30 časova i time je okončana višečasovna drama.

Ekipe Hitne pomoći su na licu mesta, a kako je portparkolka Hitne pomoći, Nada Macura, reč je o iseljenju. Na licu mesta, reč je o vlasniku hotela "Prestiž" Bojanu Radovanoviću, koji je i ranije pretio da će se ubiti.

Na licu mesta su Hitna pomoć, vatrogasci i policija.

Oko samog hotela vlada pravo opsadno stanje, a policija je blokirala sve prilaze hotelu.

Radovanović na sebi nosi majicu s likom Aleksandra Vučića jer je, kako je rekao, "samo on pošten i samo njemu veruje".

Radovanović je u prethodnom periodu govorio da je žrtva ucena i da se od njega traži da vrati mnogo više novca od onog što je pozajmio kao i da hotel navodno "hoće da mu otmu". Pomenuo je brata Surčinca Ljubiše Buhe Čumeta – Novaka Buhu i njegovog kuma Dragana Silića.

Kako mediji podsećaju, hotel Prestiž postao je predmet spora između Bojana Radovanovića, još uvek vlasnika hotela, od trenutka kada je Radovanović pozajmio novac od Dragana Silića, Buhinog kuma, uz garanciju da će isplatiti dug i navodeći hotel u tom ugovoru.

Navodno, Silić je, da bi pozajmio novac Radovanoviću, pare prvo pozajmio od Novaka Buhe u zamenu za pravo ubiranja zarade od hotela u slučaju da mu novac ne vrati. Situacija se razvila tako što su se Čume i Silić navodno poravnali Radovanovićevim hotelom.

Izvor: Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen/Hayat TV BiH

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter