Izvor:
14.02.2018 u 14:22
0

Detalji užasnog zločina kod Kruševca: Zaklao majku u dvorištu, krv je počela da šiklja, komšije gledale pokolj!

Bojan Jakovljević (37) zaklao je u ponedeljak pre podne svoju majku Borku Jakovljević (56) u dvorištu porodične kuće u selu Pepeljevac kraj Kruševca. Stravičan zločin dogodio se oko 11 sati, nakon rasprave majke i sina. Komšije su videle krvavu scenu, ali nisu uspeli da pomognu nesrećnoj ženi.

Prema nezvaničnim informacijama, Bojan i Borka su imali poremećene porodične odnose, a dan pre tragedije Borka je prijavila sina policiji zbog porodičnog nasilja.

Dan pre tragedije Borka je sina prijavila zbog psihičkog maltretiranja, nakon čega je on pozvan na razgovor u policijsku stanicu. Nekoliko sati kasnije Bojan je pušten kući. Juče ujutro majka i sin su se ponovo posvađali. Tada je Borka, kao i ranije, rekla Bojanu da izađe iz kuće i da ode kod oca, a pretpostavlja se se da je to bio okidač za krvavi pir – objašnjava sagovornik "Aloa".

Komšije Jakovljevića prepričavale su dramatičnu scenu, koja se odigrala u dvorištu njihovih komšija, a kako kažu, Borki nisu mogli da pomognu, jer je Bojan pre zločina pustio psa s lanca u dvorište.

Videli smo da je Bojan isterao Borku iz kuće. U ruci je držao nož i jurio nesrećnu ženu. Vikali smo mu da ne radi to i da je ostavi, ali zbog razjarenog psa, koji je sve vreme kidisao na nas, nismo mogli da uđemo u dvorište i spasemo Borku. Bojan ju je neko vreme jurio, ali ju je u jednom momentu sustigao, uhvatio za kosu i oborio na tlo.

Stavio joj je nogu na grudi i zaklao je. Krv je počela da šiklja, pas je lajao, a Bojan je ustao i prošetao po dvorištu s krvavim nožem. Zatim je uzeo mobilni i nekom je telefonirao, pa je ušao u kuću – ispričao je komšija jezive detalje tragedije.

Meštani Pepeljevca pozvali su policiju, koja je brzo došla na lice mesta i uhapsila Bojana u njegovoj kući.

I policajcima je trebalo vremena da uđu u dvorište zbog tog besnog psa. Kada su ušli kod Bojana, on ih je pitao zbog čega su došli. Ljudi su ostali šokirani njegovim ponašanjem. Bio je smiren i hladan, kao da se ništa nije dogodilo. Mirno je seo u policijski auto, nije se opirao – kaže komšija.

Bojan je odranije imao izvesnih psihičkih problema.

On nigde nije radio. Živeo je malo kod Borke, malo kod oca, jer su mu roditelji razvedeni. Pravio je probleme i ocu i majci, zbog čega su ga oni često slali jedan kod drugog. Borku je ranije maltretirao i imao je čudne ispade, ali niko nije mogao da pretpostavi da je moglo doći do ovoga – kaže poznanik porodice Jakovljević.

Bojanu je određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti sproveden u tužilaštvo.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter