Izvor:
22.01.2018 u 22:42
0

POHAPŠENI DILERI U NIŠU I ALEKSINCU: Prodavali drogu i maloletnicima!

Aleksinačka policija uhapsila je S.R. (25) iz ovog grada zbog sumnje da se bavio trgovinom narkoticima.

Sumnja se da je on tokom decembra 2017. godine dva puta prodao marihuanu jednom sedamnaestogodišnjem Nišliji, a zatim i dvojici Aleksinčana starih 21 i 32 godine – saopštila je niška Policijska uprava.

Kako dalje navodi policija, pretresom kuće S.R. pronadjeno je više paketa sa marihuanom namenjenom prodaji kao i vagica za precizno merenje.

Protiv trojice muškaraca koji su od njega kupili drogu po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu podneta je krivična prijava u redovnom postupku zbog neovlašćenog držanja narkotika.

Zbog istog krivičnog lisice na ruke stavljene su Nišliji V.D. (47) u čijem je stanu policija pronašla 16 paketa sa 115 grama marihuane, vagica za razmeravanje narkotika kao i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom opojnih droga.

Obojici osumnjičenih za dilovanje marihuane odredjeno je zadržavanje do 48 sati i sa krivičnom prijavom za neovlašćenu proizvdnju i stavljanje u promet opojnih droga sprovedeni su nadležnom tužiocu.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter