Izvor:
22.01.2018 u 21:36
0

Priština odgovorila srpskom ministarstvu pravde o „slučaju Ivanović“!

Kosovsko ministarstvo pravde je uputilo odgovor Ministarstvu pravde Srbije u vezi sa slučajem ubistva Olivera Ivanovića.

Kako se navodi u saopštenju MPS, Odeljenje za teška krivična dela Osnovnog tužilaštva u Kosovskoj Mitrovici izrazilo je spremnost da beogradskom Tužilaštvu za organizovani kriminal pruži sve podatke sa kojima bude raspolagalo kako bi se na koordinirani način sprovela istraga povodom ubistva Ivanovića i kako bi se što pre otkrili počinioci tog krivičnog dela.

Odgovor kosovskog ministarstva je dostavljen preko Euleksa, navodi se u saopštenju Ministarstva pravde Srbije.

Takođe, u odgovoru se navodi da će izveštaj sa uviđaja, kao i ostali prikupljeni podaci, biti hitno dostavljeni Tužilaštvu za organizovani kriminal nakon što isti budu sačinjeni.

Pored toga, Tužilaštvu za organizovani kriminal je upućen i zahtev za pravnu saradnju povodom pružanja informacija u vezi sa zapaljenim vozilom koje je otkrila istražna jedinica Osnovnog tužilaštva u Mitrovici.

Kako se navodi, Ministarstvo pravde će navedeni zahtev proslediti Tužilaštvu za organizovani kriminal na dalje postupanje.

tanjug.rs
Foto: boljaadvokatura.com, tanjug/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter