Izvor:
24.11.2017 u 20:54
0

STRAŠNO: Uhapšen maloletnik zbog gušenja starice!

Policija u Bečeju uhapsila je 14-godišnjaka zbog sumnje da je sa dvojicom dečaka od 12 godina tukao i gušio 86-godišnju meštanku u čiju su kuću ušli u nameri da je opljačkaju, saopštila je policijska uprava Novi Sad.

Policijski službenici otkrili su ovo krivično delo operativnim radom i istog dana identifikovali osumnjičene, navodi se u saopštenju i napominje da 12-godišnjaci nisu krivično odgovorni.

Osumnjičeni maloletnik (14) se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju. Nakon što je priveden nadležnom sudiji Višeg suda u Zrenjaninu, on mu je odredio pritvor do 30 dana.

Izvotr: Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter