Izvor:
02.07.2016 u 21:47
0

ŠTA SE OVO DEŠAVA: Saobraćajne nesreće širom SRBIJE!

Na deonici puta između Niša i graničnog prelaza Gradina obustavljen je saobraćaj zbog saobraćajne nezgode, a javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja, saopštilo je preduzeće „Putevi Srbije“.

Takođe, zbog saobraćajne nezgode usporeno je i kretanje vozila u tunelu kod Dobanovačke petlje, u smeru Šid-Beograd.

Za saobraćaj je leva saobraćajna traka u prekidu, ali se vozila nesmetano kreću srednjom i desnom saobraćajnom trakom. Saobraćajna nezgoda razlog je i usporenog odvijanja saobraćaja na državnim putevima između Iriga i Rume, gde se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem.

Putevi Srbije apelovali su na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter