Izvor:
17.10.2017 u 00:16
0

Očevici prepričavaju detalje krvave drame u centru Čačka: Stajali smo skamenjeni od šoka, niko nije smeo da se pomeri!

Na gradskom trgu u Čačku u subotu je usred bela dana posle banalne svađe nožem teško ranjen Marko Šelović (23) a na njega je nasrnuo V. Š. (23).

Dok je V. Š. ubadao Marka, njegov pas je ujedao napadača, a krvavu dramu posmatralo je stotinak zgranutih ljudi!

Napadač je posle obračuna pobegao, ali se predveče istog dana predao policiji, dok je Šelović završio u bolnici.

Očevidac krvavog pira, Čačanka Maja, koja se tog dana sa bebom u kolicima zatekla na licu mesta, kaže da ništa nije ukazivalo na dramu.

– To je bilo nešto posle podneva. Jedan mladić je šetao psa u društvu devojke. Odjednom im je prišao drugi momak, sav ljutit, i započeo je svađu, pa su i razmenili par udaraca. Drugi mladić je potom otišao, ali se ubrzo vratio sa nožem i počeo da ubada ovog prvog. Za to vreme njegov pas je kidisao i ujedao napadača sa nožem. Mi smo svi na šetalištu stajali skamenjeni i preplašeni gledali stravičan prizor – priča Maja.

Ona kaže da niko na šetalištu od straha nije smeo da reaguje.

– Stajali smo skamenjeni od šoka, niko nije smeo da se pomeri… Napadač je potom pobegao, a zatim je stigla policija. Blokirali su ceo centar grada – navodi ona.

Ekipa Hitne pomoći je Šelovića, oblivenog krvlju, odvezla u čačansku bolnicu.

– Povređeni mladić je primljen na odeljenje sa tri ubodne rane u levu lopaticu, nadlakticu i podlakticu. Nakon zbrinjavanja u urgentnoj službi prebačen je na odeljenje hirurgije i njegovo zdravstveno stanje za sada nije kritično – kazala je portparolka bolnice dr Biljana Kočović.

Policija je ubrzo posle napada uhapsila jednog mladića, za koga se sumnja da je pomogao V. Š. da pobegne. Međutim, predveče istog dana V. Š se predao policiji.

Iako se očekivalo da će se napadač teretiti barem za pokušaj ubistva, iz Policijske uprave Čačak saopštili su da će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog nanošenja lakih povreda opasnim sredstvom.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter