Izvor:
16.10.2017 u 22:08
0

Sestra ubijene Jelene Marjanović ljuta na sud: Teodora traži starateljstvo nad malom Janom!

Danas je u Višem tužilaštvu u Beogradu održano saslušanje svedoka u slučaju ubijene pevačice Jelene Marjanović.

Jelenina sestra, Teodora Krsmanović, rekla je da će tražiti da se starateljstvo nad Jeleninom i Zoranovom ćerkom dodeli njenoj porodici.

Za ovakav korak, Teodora Krsmanović se odlučila zbog ponašanja Zoranovog branioca. Treba spomenuti i to da je Teodora u ovom postupku označena kao svedok, a ne kao oštećena, što ju je duboko pogodilo.

– Osporili smo njen status oštećene u ovom krivičnom postupku, kao i punomoćje koje je dala advokatima. Po Zakonu o krivičnom postupku samo najbliži srodnici, odnosno roditelji, rođena braća i sestre, supružnici ili deca mogu imati status oštećenog. Ružno je što od ovog postupka pokušavaju da naprave cirkus u kom se pojavljuje 20 oštećenih polurođaka i prijatelja – izjavio je za "Kurir" advokat Zorana Marjanovića Veljko Delibašić, posle saslušanja Teodore Krsmanović.

happytv.rs/kurir.rs
Foto: privatna arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter