Izvor:
29.06.2016 u 18:34
0

DOLIJAO: Uhapšen zatvorenik koji je pobegao iz ZABELE!

Beogradska policija uhapsila je A. P. (30) iz Beograda koji je 2. marta ove godine pobegao iz zatvora u Požarevcu, gde se nalazio na izdržavanju višegodišnje kazne zbog razbojništva i NEDOZVOLJENOG NOŠENJA ORUŽJA, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Odbegli osuđenik je uhapšen na osnovu poternice koju je za njim raspisala Policijska uprava u Požarevcu, a po naredbi Kazneno-popravnog zavoda, precizira se u saopštenju.

A. P. je bio osuđen zbog krivičnih dela razbojništva i nedozvoljenog nošenja oružja, držanja i stavljanja u promet oružja i eksplozivnih materija, navodi policija.

On je, prema presudi Višeg suda u Jagodini, 2011. godine na području Paraćina i Požege sa još jednom osobom ukradenim vozilom došao do dve zlatarske radnje i uz pretnju oružjem, koristeći masku i rukavice, od radnika oduzeo nakit i novac.

Tako je u jednoj zlatarskoj radnji oduzeo 4.303 grama zlatnog nakita, a u drugoj 2.037 grama zlatnog i 624 grama srebrnog nakita, kao i 8.500 dinara, navodi se u saopštenju.

Izvor:Tanjug
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter